Mureau Advies

Het buitengebied zit vol dynamiek. Boeren, burgers en buitenlui delen de groene ruimte en dat leidt soms tot tegengestelde belangen. Mureau Advies is opgericht in 2002 en heeft zich gespecialiseerd in planologie, bedrijfsadvies, onroerend goed en natuurbeheer in het Brabantse buitengebied. We bieden u een compleet dienstenpakket tegen een scherp tarief, waarbij persoonlijke aandacht en klantgerichte dienstverlening voorop staan.

Het is goed te weten dat u terecht kunt bij een onafhankelijke ervaren adviseur, die u met raad en daad terzijde staat. Uw belang komt daarbij altijd op de eerste plaats. Door resultaatgericht en efficiƫnt te werken, kan Mureau Advies de concurrentie met grote bedrijven in de regio goed aan. In de loop der jaren heeft Mureau Advies een groot aantal opdrachten voor ondernemers en particulieren naar volle tevredenheid afgerond.

Niels Mureau heeft aan de universiteit van Wageningen met succes de opleiding ‘Economie van landbouw en milieu’ doorlopen. Na het behalen van de Ir. titel heeft Niels zijn kennis en vaardigheden vergroot door het volgen van cursussen en opleidingen, zowel gericht op inhoud als op persoonlijke ontwikkeling. Niels heeft zijn horizon verbreed tijdens langdurig verblijf in het buitenland en door het vervullen van diverse bestuursfuncties. Mureau Advies is gevestigd op hoeve ’t Boschend in Wagenberg, de boerderij die al generaties lang familiebezit is.